hoe ik werk

Ik kom snel tot de kern. Door ervaring, afstemmen, invoelen, luisteren en direct durven confronteren. Met respect voor wat we met elkaar aantreffen en hoe het gekomen is.

Zelfonderzoek en teamontwikkeling gaan hand in hand. In groepen groeien mensen het snelst. Als mensen floreren kan het team excelleren.

Alles wat we onderweg tegenkomen is brandstof voor ontwikkeling. Er is geen goed of fout. Hooguit onbegrepen tegenstellingen of niet gehoorde minderheidsstemmen. Compassie is onze reisgenoot.

Ik geloof in een aanpak waarin heel de mens wordt aangesproken; ratio, gevoel, intuïtie en belichaming verdienen een plek in zelfonderzoek. Dan pas gaat het stromen.

Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid. Jezelf kunnen liefhebben inclusief je imperfecties. Jezelf niet beter voordoen dan je bent. Het is een hele opluchting om je vrij te voelen.

Met mijn interventies maak ik dingen los en breng ik verdieping. Dat zorgt voor een duurzame doorwerking, omdat we zaken ook weer verankeren in de praktijk van alledag.

Mijn werk vraagt een veilige bedding. Als gids op het pad van zelfonderzoek toon ik ook mijn eigenheid en kwetsbaarheid en ben ik daarop aanspreekbaar.