mijn klanten

“Jeroen meent het. Ik ben in mijn leven heel wat trainers en coaches tegengekomen en moet eerlijk zeggen dat ik het vaak wat makkelijk vond wat ze voorhielden. Bij Jeroen gebeurt er iets, omdat er gewoon geen bullshit tussen zit. Eerlijk, persoonlijk en confronterend, zo typeer ik hem.”

“Als geen ander maakt Jeroen moeilijke of spannende thema’s bespreekbaar. Ik heb hem bij meerdere groepen meegemaakt en op de één of andere manier is er zo snel een opening om het over het echte verhaal te hebben. Mensen voelen zich veilig en uitgenodigd volgens mij. Jeroen opent snel een ruimte waar het prettig is om, als het ware, in te stappen.”

“Jeroen zijn stijl is relativerend en humoristisch. Hij zal nooit uitstralen dat hij het allemaal wel zou weten of snappen. Zijn vrolijke nieuwsgierigheid maakt dat je je vrijer gaat voelen om te ontdekken waar het nou eigenlijk over gaat. In jezelf, in je team en in je organisatie. Juist het feit dat het niet meteen verklaard of opgelost moet worden maakt, paradoxaal genoeg, ruimte voor verandering.”